Like ons op face book Legervoertuigen.nl ook v op Twitter Mail

Welkom,

Welkom op Legervoertuigen.nl, waar de dienstplicht herleeft. Waar oude dienstfoto's, foto's van legervoertuigen en de verhalen die daarbij horen een standaard invulling is. Meedoen met Legervoertuigen.nl kan. Stuur ons een mail met Uw bijdrage en wij plaatsen het graag op de site. Veel lees en kijk plezier toegewenst, Rolf & Bianca.

Vanaf heden zijn wij niet alleen te vinden op onze vertrouwde web-site en facebook maar ook via twitter, https://twitter.com/legervoertuigen, meld je aan en krijg automatisch een tweet als er een update is.


 Advertentie

Peter van den Berg

Klik hier voor het complete foto verslag van Peter van den Berg.

Update 08 Mei

De link pagina in een nieuw jasje. Aanvullingen of tips? Mail ze naar info@legervoertuigen.nl

Update 07 Mei

Momenteel worden alle pagina ge-update. Mogelijk kan er soms een pagina niet volledig weergeven worden. Onze excuses voor het ongemak.


We hebben een heel mooie bijdrage mogen ontvangen van Dhr Wim Kraaij over zijn diensttijd. Mooie verhalen en mooie foto's staan nu toegevoegd op de Dienstplicht pagina.


Agenda,

We hebben een update gedaan aan de agenda. Echter willen we de agenda completer maken met alle soort evenementen waar onze legervoertuigen bij aanwezig kunnen zijn. In binnen en buiten en ook aankondigingen van beurzen zijn welkom. Help ons de agenda uit te breiden en stuur Uw bijdrage naar info@legervoertuigen.nl. Bedankt.


Nieuws,

We hebben de foto's in het fotoalbum een groter formaat gegeven.

Foto's gebruiken om af te drukken? Laat het ons weten. We sturen ze gratis naar U toe via de mail. (beperkt aantal ivm data overdracht)

Nu al meer 1500 foto's teruggekeerd in het foto-album. Beoordeel zelf je mooiste foto's!!!

De website die in het teken staat van de YA 328 is vanaf heden ook weer bereikbaar. Alles omtrent dit voertuig vind U op http://www.legervoertuigen.nl/ya328/


Contact,

Wij zijn 24/7 te bereiken via info@legervoertuigen.nl of sluit jezelf aan via onze facebook pagina http://www.facebook.com/legervoertuigen.nl


©www.legervoertuigen.nl - actief sinds 2001